Nyheder29. september 2016

Det så du ikke på TV: Derfor røg Inge ud af ”Den Store Bagedyst”

Onsdag aften røg humørbomben Inge ud af ”Den Store Bagedyst”. Umiddelbart så det ud til, at det skyldtes en fejlslagen roulade – men faktisk havde et krampeanfald og problemer med æggeskaller også betydning for den gæve kvindes exit
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/134476297.jpg
 (Foto: DR/Carsten Mol)

Onsdag aften måtte Inge Simonsen pakke kagerulle og forklæde sammen. Den glade kageentusiast røg nemlig ud af ”Den Store Bagedyst”, efter at hun havde store problemer med sin chokoladeroulade i tredje runde.

Den farlige kage så slet ikke så farlig ud, som det var meningen.

Men der var faktisk andre årsager til, at den gæve kvinde røg ud af det populære bageprogram. Der opstod nemlig både kramper og problemer med æggeskaller undervejs.

Det fortæller Inge til dr.dk.

https://imgix.seoghoer.dk/134473225.jpg
 (Foto: DR/Carsten Mol)

Inge måtte onsdag forlade "Den Store Bagedyst". Foto: Carsten Mol/DR

Det var allerede i programmets anden runde, at der opstod problemer for 65-årige Inge. Her skulle hun forsøge at lave to perfekt tempererede æggeskaller, men det undrede dommerne Jan Friis og Mette Blomsterberg, at Inge ikke efterfølgende satte æggeskallerne sammen.

Episoden blev ikke vist på TV, men der var faktisk en god forklaring på, hvorfor Inge ikke havde sat de to æggeskaller sammen.

Inge blev nemlig ramt af et krampeanfald, fortæller hun til dr.dk:

- Jeg fik krampe i min hånd midt i det hele. Det er sådan noget, jeg får indimellem, når jeg har overanstrengt min hånd. Det kommer bare som lyn fra en klar himmel, så det er ikke noget, jeg decideret døjer med, for så havde jeg jo aldrig meldt mig til Bagedysten, fortæller hun til dr.dk og fortsætter:

https://imgix.seoghoer.dk/135879239.jpg
 (Foto: DR/Carsten Mol)

Den fejlslagne roulade var med til at sende Inge hjem fra programmet onsdag aften. Foto: Carsten Mol/DR

- Mine fingre krymper sammen, og tommeltotten sætter sig fast. Det gør ikke som sådan ondt, men det er bare ubehageligt.

Inge fik efterfølgende behandlet sin krampe med koldt vand, men det betød, at hun mistede vigtig tid og heller ikke kunne arbejde for fuld kraft.

Hele episoden betød, at Inge endte i bunden af den anden konkurrence – og da hendes uhyggelige halloween-roulade også fejlede, var det farvel og tak til Inge.

- Man bliver jo hylet lidt ud af det, når der sker noget, man ikke selv er herre over, så jeg kan da ikke lade være med at tænke over, om jeg kunne være blevet i konkurrencen, hvis det ikke havde været for den hånd, siger Inge til dr.dk.

Se billeder af Inge herunder:

Inge fra "Den store bagedyst" har sejlet verden rundt

Sponsoreret indhold