Nyheder26. juli 2016

Derfor fik Rasmus Tantholdt og Cecilie Beck aldrig børn

De to TV-værter er gået fra hinanden efter ni års parforhold. De havde begge børn i forvejen, men de fik aldrig børn sammen
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/bb-732757.jpg
 Foto: All Over Press

I dag kom det frem, at Rasmus Tantholdt og Cecilie Beck er gået fra hinanden efter næsten seks års ægteskab.

Med sig ind i ægteskabet havde Cecilie Beck døtrene Astrid og Frida, mens Rasmus Tantholdt havde sønnen Emil fra forholdet med den tidligere TV2-vært Caroline Boserup.

Men parret fik aldrig fælles børn, og det er der en grund til.

I 2012 gav Cecilie Beck nemlig et interview til ugebladet Søndag, hvor hun forklarede, hvorfor hun og Rasmus Tantholdt ikke skulle have et barn sammen.

Her spurgte ugebladet nemlig, om den kønne TV2-vært skulle have flere børn.

- Nej, det skal jeg ikke. Jeg legede med tanken for nogle år siden. Men jeg syntes alligevel, at det var at starte lige lovlig meget forfra, fortalte hun dengang til Søndag.

Beslutningen om ikke at få et fælles barn blev også taget ud fra et hensyn til de børn, som de hver især havde i forvejen.

- Vi kunne sagtens have fået et barn sammen, Rasmus og jeg. Jeg tror bare også, at vi begge havde det sådan, at vi gerne ville bruge vores energi på de børn, vi havde. Og det tager altså noget tid at komme igennem en skilsmisse. Også for børnene. Jeg ville slet ikke synes, det var fair overfor dem, hvis du skulle have haft den omvæltning oveni, at de skulle have en lillesøster eller lillebror. Og det tror jeg faktisk var meget klogt. Og nu synes jeg, det er for sent, fortalte Cecilie tilbage i 2012.

Se flere billeder af Rasmus Tantholdt og Cecilie Beck i galleriet

Rasmus Tantholdt og Cecilie Beck er blevet skilt

Sponsoreret indhold