Nyheder8. november 2016

Danske kendisser blander sig i præsident-palaver

Flere danske stjerner blander sig i debatten om, hvem der skal være USA's næste præsident.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20160702_wen_-_m_15.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

I USA raser debatten om, hvem der skal overtage præsidentembedet efter Barack Obama, og mens amerikanerne 8. november valfarter til stemmeurnerne, begynder danske stjerner nu at blande sig i debatten.

På de sociale medier har flere danske stjerner meldt klart ud, hvilken præsidentkandidat de helst ser flytte ind i Det Hvide Hus.

Skuespillerinden Sofie Lassen-Kahlke er én af de kendisser, som tager bladet fra munden og tilkendegiver sin mening.

Det ses på "Kærlighed ved første hik"-stjernens Instagram-profil, hvor 37-årige Sofie Lassen-Kahlke netop har udgivet et billede af den demokratiske præsidentkandidat Hillary Clinton med den tilhørende tekst:

- Håber i den grad på hende her.

Den danske sangerinde MØ har også udgivet et billede på Instagram, hvor "Final Song"-kunstneren står med et skilt, der opfordrer amerikanerne til at bruge deres stemmeret.

Ud over MØ og Sofie Lassen-Kahlke har danske kendisser som Christiane Schaumburg-Müller, Paprika Steen og Kaya Brüel delt billeder på Instagram, hvor de viser deres støtte til Hillary Clinton.

Men meningsudvekslingerne foregår ikke kun på Instagram.

På Twitter har blandt andre Peter Falktoft skrevet flere opdateringer om valget mellem Donald Trump og Hillary Clinton. "Monte Carlo"-værten betragter valget fra nært hold, da han netop nu befinder sig i USA sammen med Esben Bjerre.

På Twitter appellerer den danske hitmager og musikproducer Soulshock til, at amerikanerne tænker over konsekvenserne ved at stemme på republikanske Donald Trump.

Se Sofie Lassen-Kahlkes billede her:

Se MØs billede her:

Se Soulshocks opslag:

Christiane Schaumburg-Müller:

Kaya Brüel:

Paprika Steen:

Sponsoreret indhold