Nyheder30. maj 2016

Ny prognose fra USA: Dansk supersommer i vente

Accuweather lover nærmest regnfri sommer - og lune temperaturer hele sommeren.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sommer.jpg

LOS ANGELES/SE og HØR: Hvis du endnu ikke bestit sommerens ferie sydpå, så tøv lige en kende.

For faktisk tyder meget på, at København - og hele Danmark - bliver ramt af seriøs sommer i år. Det er Accuweather.com, der igen har kigget på deres tremåneders prognose for Europa, og det kan så sandelig ses på de danske temperaturer og solskinsmængder.

I begyndelsen af foråret mente de, at Danmark ville blive ramte af de klassiske vestenvinde, der giver regn og blæsevejr, men alt det er lavet helt om nu.

Allerede i disse dage får danskerne en forsmag på sommeren med flotte temperaturer på og over 25 grader. I midten af juni rammer lidt mere ustadigt vejr, men allerede når vi kommer til den 19. juni, så er det svært at øjne skyer.

Og det varer ved.

For når juni bliver til juli har Accuweather kun sol, sol og atter sol på programmet for Danmark. Således vil solen danse hver dag, og temperaturen vil også komme til ramme de 25 grader adskillige gange. Faktisk er det kun helt i slutningen af juli, at vi kan forvente markant nedbør.

Accuweathers langtidsprognoser skal naturligvis tages med et gran salt, da det er svært at forudse så mange måneder ud i fremtiden.

Hold selv øje med sommeren hos Accuweather her.

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner.jpg

Sponsoreret indhold