Nyheder20. februar 2017

Danmarks mindste mand: Jeg hader at handle

Dan Jakobsen skal på en klatretur, når aftensmaden skal sikres i Meny i Støvring. Den 36-årige gut er nemlig bare 98 centimeter høj.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/021540.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Vi kan alle have svært ved at overskue de daglige indkøb, men med en højde på bare 98 centimeter er der altså virkelig langt til færdigretten med hakkedrenge for 36-årige Dan Jakobsen, som må lege bjergbestiger ved køledisken hos Meny.

– Jeg vil helst undgå at handle. Mine forældre køber tit ind for mig, og så handler jeg ellers det samme sted, hvor de kender mig, og jeg kan spørge om hjælp, fortæller Danmarks mindste mand til SE og HØR.

Det er heller ikke altid nemt, når Dan skal tanke sin Mazda6 stationcar eller for den sags skyld smide penge i et parkometer.

- Jeg har fået annulleret et par bøder, fordi jeg umuligt kunne nå, men de nye betalingsapps gør det nemmere, smiler Dan.

Han tager det meste i godt humør, og hjemme i rækkehuset i Støvring er der heller ikke lavet ændringer af hensyn til hans højde. Han klarer sig med en elefantfod.

– Jeg kommer mange steder, der ikke er lavet om. Og har besøg af venner her, så sålænge det ikke er hårdere, er der ingen grund til at lave om, siger han.

Læs hele historien om Danmarks mindste mand i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold