Nyheder29. september 2016

Danmarks dyreste villa solgt for VILDT beløb

IT-millionæren Peter Warnøe, som er nær ven af kronprins Frederik, kan prale med at være den, der har solgt Danmarks dyreste villa – også selv om han måtte affinde sig med et afslag på hele 12,9 millioner kroner fra den først udbudte pris
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/villa.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Du skulle have haft den helt store pung fremme – og muligvis også have vundet i lotto – hvis du skulle være blevet ejer af denne bolig.

Den er netop blevet solgt for den svimlende sum af 65 millioner kroner – og det gør den dermed til Danmarks dyreste villa.

Det skriver Boliga Kendte.

Det er IT-millionæren Peter Warnøe, som er nær ven af kronprins Frederik, der kan prale med at være sælger af Danmarks dyreste hjem, der ligger på Taarbæk Strandvej i Klampenborg.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/villa.jpg
 Foto: Claus Poulsen

IT-millionæren Peter Warnøe, som er nær ven af kronprins Frederik, har solgt Danmarks dyreste villa - dette pragteksemplar - til 65 millioner kroner. Foto: Claus Poulsen

Dog har IT-millionæren, der satte sin liebhavervilla til salg i 2011, skulle affinde sig med et anseenligt afslag i det netop overstående salg. Boligen har hele tiden været udbudt til en pris på 77,9 millioner kroner – men blev altså ”kun” solgt for 65 millioner kroner.

For den pris får køberen – der ifølge Boliga Kendte er den stenrige erhvervsmand Johan Schrøder og hans hustru Marianne – en hvidpuleret liebhavervilla med 10 værelser og en fitness/spa-afdeling, de rindeholder både jacuzzi og sauna.

Og grunden - der er 2.251 kvadratmeter - indeholder også alt, hvad en liebhaver bare må eje.

Peter Warnøe købte villaen på Taarbæk Strandvej tilbage i 2006 for 35 millioner. Siden har han brugt et tocifret millionbeløb på at sætte villaen i stand, og det har altså båret frugt i form af et succesfuldt salg.

https://imgix.seoghoer.dk/peter_warnoee.jpg
 (Foto: All Over)

Peter Warnøe er sælger af Danmarks dyreste villa. Foto: All Over

Det er dog ikke kun villaer, der sættes til salg for tårnhøje beløber.

Joe & the Juice-ejer Kaspar Basse har netop sat sin lejlighed i hjertet af København til salg.

Den 474 kvadratmeter store lejlighed er udbudt til en salgspris på 50 millioner kroner og overgår dermed den hidtil dyrest udbudte lejlighed i København med hele 18 millioner kroner.

Du kan se billeder af Joe & the Juice-ejerens lejlighed herunder:

Kaspar Basses lejlighed 24092016

Sponsoreret indhold