Nyheder31. marts 2017

Claus Meyer tvunget til at lukke New York-restaurant

Vandskade lukker danskerens gourmet-reaturant på New York Grand Central Station
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/claus.jpg
 Foto: All Over Press)

Øv, bøv.

Den danske gastronomiske multikunstner, Claus Meyer, må midlertidigt lukke sin 'Restaurant Agern' på New Yorks Grand Central Station.

Og det midt i en periode, hvor restauranten ellers rider på en kæmpe bølge af succes.

'Agern' åbnede i maj sidste år, og allerede seks måneder after åbningen fik restauranten en stjerne i den - for restauranter - altafgørende Michelin-guide.

Inden da havde avisen New York Times uddelt topkarakter med tre stjerner til danskerens spisested.

Men nu må Meyer desværre udskyde alle de bookede borde.

Det skyldes en vandskade, som 'Agern' beretter om på sin Facebookside.

- På grund af en vandskade den 28. marts i en konstruktion, der ikke har direkte forbindelse til 'Restaurant Agern', er hele restaurantlokalet desværre blevet oversvømmet, og vi er derfor nødt til at holde lukket, indtil skaderne fra vandet er repareret, skriver restaurantpersonalet på Facebook.

Claus Meyer og familien Løgismose solgte i 2014 størstedelen af gourmetvirksomhederne 'Meyer' og 'Løgismose' til en kapitalfond for et stort trecifret millionbeløb, og dermed fik Claus Meyer frigjort kapital til at opbygge et gourmet-imperium USA.

Se Facebookopslaget om vandskaden herunder:

Sponsoreret indhold