Nyheder11. juli 2017

Se billederne: Christopher og Cecilie på kærlighedsferie

Den lækre sanger og hans modelkæreste nyder lige nu sommeren på Mallorca
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/20170628_wen_-_roskilde_45.jpg
 Foto: Aller Media

Det er med at nyde sin sommerferie, mens man kan. I hvert fald, hvis man er sangeren Christopher.

Lige nu er han på ferie på Mallorca sammen med kæresten Cecilie Haugaard, men allerede i næste uge er det ud på landevejen for den 25-årige sanger. Han skal nemlig spille ved årets Grøn Koncert, så derfor kommer det meste af juli til at foregå rundt om i det danske land.

Og det ser i den grad ud til, at sangeren nyder både solen og kæresten på den spanske ferieø.

De to har nemlig lagt flere billeder på Instagram fra deres ferietur. Cecilie har blandt andet lagt et billede op af Christopher, hvor hun bare kommenterer med et enkelt hjerte.

Artiklen fortsætter efter billedet

Også Christopher har lagt et billede op fra den spanske varme. Her ligger han i poolen og slapper af.

- Oplader inden Grøn Koncert, skriver han til sit billede, der i den grad får os til at drømme os væk fra den danske sommer, der bestemt ikke indbyder til hverken drinks eller pool.

Artiklen fortsætter efter billedet

Lige nu er det omkring 34 grader på Mallorca, så det er selvfølgelig klart, at Cecilie nyder solen i en bikini.

- Leder efter hemmelige steder på denne smukke, propfyldte ø, skriver Cecilie til et billede, hvor hun legesygt kravler rundt, mens hun spejder ud over havet.

Christopher og Cecilie har været kærester siden 2014, hvor SE og HØR som de første kunne afslører, at Cecilie popkrøltoppens nye kæreste.

Siden er deres forhold kun gået en vej, og det er opad.

Parret har tidligere på året købt ny lejlighed sammen, som de har smidt 11,9 millioner kroner for. Heldigvis for de to, så skulle de ikke flytte særligt langt. Den nye lejlighed lå nemlig i samme bygning som den, de allerede boede i.

At de to er glade for hinanden, er der vist heller ikke tvivl om. Flere gange har de nemlig lagt billeder af hinanden på de sociale medier, blandt andet da Christopher skulle på turné i Kina.

Og da Christopher skulle undvære kæresten i en længere periode, da hun skulle arbejde i USA, fortalte han om det savn, der er, når de ikke ser hinanden i længere tid.

- Hun er kommet hjem efter at have været væk i nogle måneder, men jeg lever jo et hektisk liv, hvor jeg er på turné og lige er væk i nogle dage, men man får det selvfølgelig til at hænge sammen. Og jeg tror, at et af de vigtigste ting ved et forhold er, at man får lov til at savne hinanden lidt, sagde Christopher til BT, da Cecilie var tilbage i Danmark.

Du kan se flere billeder af Christopher og Cecilie i galleriet herunder

Christopher og Cecilie Haugaard

Sponsoreret indhold