Nyheder14. februar 2017

Ny video vækker opsigt: Christopher med en knækket fortand

En video på Instagram får lige nu Christophers fans til at frygte, om den flotte sanger har været ude for et uheld på sin skiferie. I videoen ser det nemlig ud som om, at han har knækket et stykke af sin fortand
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-54417_0.jpg
 Foto: All Over

Normalt får han pigerne til at falde i svime over sit udseende.

I dag er det dog en lidt anderledes reaktion, Christopher får fra sine mange følgere på Instagram.

Godt nok er fokus stadig på sangerens udseende, men denne gang spekulerer hans mange fans i, om han mon har knækket noget af sin fortand.

Det sker efter at Christopher selv har delt en video, hvor han ønsker alle piger en god valentinsdag. Til slut i videoen smiler han, som han plejer, men her er noget altså forandret ved sangerens smil.

Det er helt tydeligt, at der mangler noget af fortanden, og det får altså mange fans til at frygte, at der ikke er tale om en joke men nærmere et uheld for den populære sanger.

Han er lige nu på skiferie i Frankrig, og noget kunne altså tyde på, at skiturene ellere afterskiingen har ført til et lille uheld med sangerens tænder.

Han har dog stadig overskud til at sende en sød valentinshilsen til sine mange kvindelige fans.

Du kan se videoen herunder, og selv bedømme, om der er tale om en joke eller om der altså venter Christopher en tur til tandlægen.

I galleriet herunder kan du se, hvordan han normalt ser ud, når han ikke har flækket en tand:

Christopher (billeder kun af ham)

Sponsoreret indhold