Nyheder14. oktober 2016

Christopher: Jeg kunne næsten ikke holde fokus

Da popstjernen præsenterede sin nye single på dansegulvet, var pardansen så smuk, at det var svært at holde fokus, fortæller sangeren.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bz5i8603_2.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Danmarks charmetrold Christopher fik tonerne til at flyde, da han sang sin nye single "Heartbeat" til Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaards elegante slowfox.

- At se et par danse slowfox til sangen, det bliver nok ikke mere optimalt, fortæller popprinsen.

- Det var lidt svært at fokusere på at synge i stedet for at fokusere dem. Det er smuk, og man får bare lyst til at stå og nyde det. Men jeg prøvede, så godt jeg kunne, at abtrahere fra det, griner sangeren.

Og selvom sangfuglen elskede at synge til danseparrene, har han dog sagt nej til selv at springe i lakskoene til "Vild med Dans".

- Det kan være, at jeg kommer med om 12 ½ sæson til "Vild med Dans"-sølvbryllup, lyder det fra Christopher, der i stedet har valgt at sætte fokus på karrieren.

- Jeg er fokuseret på at spille guitar og synge og ikke så meget på at danse. Og den slags dans, som jeg har brug for at levere på scenen, er ikke lige cha-cha-cha og slowfox. Det er måske mere noget electric boogie, griner den 24-årige pigemagnet.

Og til fanrygterne om kæresten Cecilies mulige graviditet, lyder svaret således.

- Vi synes, det var meget sjovt. Det er søde, at fansene følger så meget med i vores privatliv, og så snart der et billede hun har en lidt tyk jakke på, så tror de, at hun har trillinger, ler han.

Og selv om har gjort tanker omkring rollen som far, er tiden dog endnu ikke inde.

- Jeg skal være far med 100 km/t. Det skal bare ikke være lige nu. Og Lukas Graham har også lige et par år mere på sig, fortæller popstjernen, om sangkollegaen, der kan blive far, når det skal være.

Se flere flotte billeder af Christopher her:

Christopher (billeder kun af ham)

Sponsoreret indhold