Nyheder28. november 2015

Christianes ferietips

Christiane Schaumburg-Müller fortæller, hvad der er hendes foretrukne feriemål
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nw_dk_dm048.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Den smukke blogger og TV-vært er ikke i tvivl om, hvor hun helst vil hen på luksus-solferie.

- Når det kommer til en luksus strandferie, ville jeg vælge Thailand over Maldiverne (I kid you not!!!) Jeg har været på Maldiverne, og det var fantastisk. Men når det er sagt……. Alle ressorter, stort set, ligger på en ø. Sin egen lille bitte ø midt ude i ingenting. Du er omringet af hav – et kæmpe hav uden land i sigte. Og det var her, det gik lidt galt for mig. Jeg fik sgu lidt klaustrofobi for at sige det mildt, fortæller 33-årige Christiane Schaumburg-Müller på sin hjemmeside Chrichri.dk.

Hun forklarer også, at det er meget dyrt på Maldiverne, at man ikke må køre mere end 25 km/t på hovedøen.

- Du kan ikke købe mad nogle andre steder end på dit resort selvfølgelig , så de kan sætte deres pris, præcis som de vil, og det gør de! En cola kan koste op til 80kr!

Og det er netop derfor, at Christiane langt hellere vil til Thailand.

- For samme pris får du tredobbelt så lang en ferie. Du kan få massage når som helst, hvor som helst. De har madkultur. De har også strandene, der er fantastiske – du skal bare finde dem. OG så er der noget at lave.

- Men men men, det skal siges, at jeg havde en fantastisk ferie til Maldiverne, og altså det er ikke fordi, jeg ikke ville tage til Maldiverne igen. Jeg vil blot sige, at skulle jeg vælge mellem luksus i Thailand eller luksus på maldiverne, så ville jeg vælge Thailand – det er mere mig.

[node:aller-related-content]

Sponsoreret indhold