Nyheder1. september 2015

Christiane på nudiststrand: Så mænd nulre tissemænd

TV-vært Christiane Schaumburg-Müller fik for nylig udfordret sine personlige grænser, da hun og veninderne tog en tur på nudiststrand.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/p_3.03435542.jpg

En rigtig venindetur kan styrke venskabet og give nyt samtalestof over Chai-latten flere år derpå. Det gælder ikke mindst, hvis man som Christiane Schaumburg-Müller og hendes veninder vælger at krydre ferien med en tur på nudiststrand.

Det skete i forbindelse med en rejse til Barcelona, som Christiane Schaumburg-Müller for nylig var på sammen med et par veninder. Det fortæller hun på sin egen blog Chrichri.dk.

Pigernes udflugt til den del af kystlinjen, hvor dresscoden er bar numse, fandt sted på feriens sidste dag, hvor veninderne besøgte en af Barcelonas strande for nudister og homoseksuelle.

- En oplevelse det var det da i hvert fald. Jeg tror, vi har fået et godt indblik i ... hmm kroppen? Det var skønt at se folk bare være frie, fortæller Christiane Schaumburg-Müller på sin blog.

[node:aller-related-content]

Hun indrømmer dog samtidig, at de danske veninder beholdt badedragter og bikinier på under deres ophold på den spanske nøgenstrand. Det afholdt dem dog ikke fra at få én på opleveren.

- Til tider er det lige lovligt meget information, man får, når der sidder en kvinde spread eagle (med helt spredte ben, red.) lige i ens øjesyn, når man går op af vandet. Man ved slet ikke, hvor man skal kigge hen, fortæller Christiane Schaumburg-Müller.

På sin blog beskriver hun, hvordan stranden til dels var befolket af nudister, der bare virkede helt afslappede og naturlige i forhold til deres krop. Christiane Schaumburg-Müller nåede dog også at stifte bekendtskab med nogle anderledes ekshibitionistiske strandgæster.

- Vi så et mandepar, der ligesom lå og nulrede, ja nulrede, deres ædlere dele! Altså sådan i viiiiirkelig lang tid, for så til sidst at tage en lille speedo-trusse på og gå stolt op i baren og hænge med, ja en vulgær størrelse i buksen ... Seriøst weird!

Du kan læse hele Christianes historie HER.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-cta_facebook_116.png

Sponsoreret indhold