Nyheder28. juli 2015

Velkommen hjem til 'den grønne vinter': Christiane i chok

Da Christiane vendte tilbage til Danmark forleden, gik hun chok over vejret.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/p_3.03435542.jpg

Sol, blåt hav og kølig rosé.

Sådan er sommeren, hvis man bevæger sig syd for lavtryksbæltet, der lige nu hamrer løs på de skandinaviske lande, som var det oktober måned. Da Christiane forleden krysede Europa fra Korsika i Middelhavet til København, fik hun sig dermed den samme slemme overraskelse, som efterhånden er blevet danskernes hverdag: Det er efteråret i kongeriget.

Således delte hun dette deprimerende billede af, hvad der snildt kunne være Torvegade på Christianshavn i oktober måned:

What København er det dig !!! #sommervejr #hvorerdusol #tommegader #tommecafeer

A photo posted by Christiane Schaumburg-Müller (@christianesm) on

Jul 27, 2015 at 11:33am PDT

Desværre er det slutningen af juli.

Christiane har været på et sandt ferieeventyr. Først i Paris og senere på Korsika, hvor solen har braget ned hver eneste dag.

Danskerne skal væbne sig med tålmodighed, hvis de ikke allerede står klar med kufferten i Kastrup eller Billund. Gennemsnitstemperaturen i København er på dette tidpunkt i juli er 21 grader om dagen, men der går flere dage, inden vi sniger os derop.

Ifølge amerikanske prognoser fra Accuweather.com tyder det dog på, at vi i starten af næste uge kan snige os på de 21 grader - og med lidt held kan man komme op på de magiske 25 grader midt på ugen. Men så går det allerede galt igen, når nye frontsystemer banker på.

Langtidsprognosen for København på Accuweather.com tyder på, at august kan blive lidt pænere end juli. Men der langt mellem snapsene, inden september og efteråret atter banker på og kulde og mørke bliver hverdag. Se prognosen her.

Sponsoreret indhold