Nyheder17. juni 2017

Casper skuffet over billetsalg

Selvom filmen "Dan-Dream" ikke solgte ligeså mange billetter, som han håbede, så er Casper Christensen alligevel godt tilfreds
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/casper_christensen.jpg
 Foto: All Over Press

Casper Christensens seneste film "Dan-Dream" blev langt fra den succes, som han havde håbet på.

FIlmen solgte "kun" 107.000 billetter i landets biografer, hvilket er en del under, hvad komikerens succesfulde "Klovn"-film har solgt.

Det skriver Ekstra Bladet.

Casper fortæller til avisen, at han godt kunne have tænkt sig bedre salgstal.

- Jeg ved sgu ikke, hvad fanden der skete. Man ønsker sig jo altid flere, men vi er alligevel godt tilfredse. Det er jo trods alt mange mennesker. Det er en ret bred film, så jeg kunne godt have tænkt mig, at flere havde oplevet den. Nu kommer den på et tidspunkt i fjernsynet og senere på DVD, og så sker der sikkert et eller andet, siger Casper Christensen til avisen.

At salgstallet ender på 107.000 billetter, er også en del under, hvad komikeren havde håbet på.

- Det er svært at sige, men jeg havde måske håbet på, at den ville komme over 150.000. Det havde været fedt. Og 200.000 havde været rigtig fedt. Men jeg er taknemmelig for hver og en, der har taget en aften fri, hyret en babysitter og investeret i billetter for at gå ind og se noget, de ikke anede hvad var, fortæller Casper til Ekstra Bladet.

Filmen "Dan-Dream" skulle forestille at foregå i 80'erne, hvor en gruppe venner beslutter sig for at udvikle verdens første el-bil.

"Dan-Dream" havde premiere tilbage i marts.

Se billeder fra Casper Christensen og Isabels bryllup i galleriet herunder

Casper Christensen og Isabel Friis-Mikkelsens bryllup

Sponsoreret indhold