Nyheder30. august 2015

Casper: Jeg vil hellere vise min pik end mit hjem

Den alsidige komiker er slet ikke så drengerøvsagtig, som mange måske går og tror. Faktisk er han en ganske privat person, der gør meget for at holde privatlivet privat. – Hellere vise min pik end mit hjem, fortæller komikeren
casper christensen
 (Foto: Michael Medgyesi)

Vi kender ham som flabede og egoistiske fyr, der altid er på jagt efter et knald og et godt grin i "Klovn".

Men i det virkelige liv er skuespilleren og komikeren Casper Christensen en ganske anden. Der er ikke så meget drengerøv over den 47-årige komiker, som de fleste måske tænker.

I stedet er han en person, der værner meget om sit privatliv og hellere vil vise sin penis frem i en film end at invitere en nysgerrig presse hjem i privaten.

Det fortæller en ærlig Casper Christensen i et interview med Ud & Se.

- Jeg kan ikke leve op til det der drengerøvsprædikat, jeg har fået. Jeg har ikke noget poolrum, ser ikke fodbold, kan ikke lide at køre stærkt, har ingen bil. Det er nogle andre ting, jeg går op i, siger Casper Christensen til Ud & Se.

https://imgix.seoghoer.dk/klovn_forever_plakat.jpg
 nfdfilm.dk

Plakaten for den nye "Klovn"-film. Foto: Nordisk Film

Casper Christensen har siden 1980’erne arbejdet hårdt for at slå igennem som komiker. Og med blandt andet ”Husk lige Tandbørsten”, ”Mandrilaftalen” og ”Tæskeholdet” fra 1990’erne har han får alvor gjort sig bemærket som én af de største herhjemme.

De senere år har han især haft succes med serien ”Klovn”, der også er blevet til to film. Her spiller Casper Christensen rollen som sig selv – dog i en meget mere egoistisk og falbet udgave. Og det er også i den populære serie og film, at vi gentagne gange har set ganske intime sider af komikeren.

Senest på den nye plakat for en kommende ”Klovn”-film, hvor Casper Christensen ligger nøgen sammen med sin komikerkollega Frank Hvam.

- Jeg vil hellere vise min pik, end jeg vil vise mit hjem. I filmen er jeg en figur. Herhjemme er jeg privat. I filmen er der jo en grund til at gøre det, siger Casper Christensen til Ud & Se.

Den kommende film, ”Klovn Forever”, får premiere den 24. september.

Sponsoreret indhold