Nyheder25. august 2016

Casper Crump er blevet far

Den danske skuespiller, Casper Crump, har fået endnu et familie medlem. Hans kone har nemlig født hans andet barn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/casper_crump_og_kone.jpg
 Foto: Peter Grosen

Det var også oppe over, da SE og HØR mødte Crump og hans kone, Sofie Dyhr, til filmvisning hos den amerikanske ambassadør. Nu har Sofie født, og den stolte far viser det lille myr frem for verden på Instagram.

Og der er nok der følger med. 39-årige Casper Crump har nemlig opbygget sig en solid fanskare, efter at han har spillet rollen som Vandal Savage i DC-superhelteserien "Legends of Tomorrow". I skrivende stund har Crump sålees over 41.000 følgere på det sociale medie.

Den ærlige mor fortæller, at ikke alt er planlagt omkring den lille:

- Vi har endnu ikke fundet på et navn, forklarede hun til SE og HØR, da parret var til filmvisning hos den amerikanske ambassadør tidligere på måneden.

Selvom den stolte far har lagt billedet ud af den lille ny, er det dog sparsomt med både køn og kampvægt på det nye vidunder. Vil man have lidt ekstra info, kan man imidlertid kigge i de hashtags, den garvede Instagrammer har brugt. Her ser man nemlig, at han har brugt hashtagget #homebirth. Det kan betyde, at familien har valgt at føde hjemme i de rolige rammer.

Har man selv lyst til at gå på opdagelse i skuespillerens hashtags, kan man se billedet her:

Casper Crump har været med i masser af danske produktioner, herunder "Lykke", "Talenttyven" og "Sover Dolly på ryggen". I USA har den danske skuespiller også sparket døren ind, og han har således, foruden sin rolle i "Legends of Tomorrow", spillet sammen med Alexander Skargård og Margot Robbie i filmen "The Legend of Tarzan".

Selvom Crump har travlt i både USA og Danmark, prioriterer han stadig familien.

- Jeg holder noget ferie i forbindelse med fødslen, forklarede han.

Til vinter kan man nyde ham i endnu en dansk produktion nemlig filmen "Undercover", hvor han spiller sammen med Linda P. og Roland Møller.

Sponsoreret indhold