Nyheder23. januar 2014

Carsten Bjørnlund: Jeg så ikke min mor i årevis

”Arvingerne”-skuespilleren havde et opgør med sin mor
Af af
Carsten Bjørnlund havde et opgør med sin mor, der betød, at de ikke så hinanden
Carsten Bjørnlund havde et opgør med sin mor, der betød, at de ikke så hinanden
 Foto: Kaspar Wenstrup




I DRs populære søndagsserie "Arvingerne" spiller han juristen Frederik, der sætter det borgerlige familieliv højt.
Privat har skuespilleren Carsten Bjørnlund dog kæmpet med problemer i familien. Det fortæller han i denne uges udgave af Billed-Bladet:

- Jeg har selv haft en konflikt med min mor, som gjorde, at vi ikke så hinanden i nogle år. Nogen afskærer så hinanden for evigt, mens andre gør det i perioder. Det er ikke rigtig blevet lappet, det med min mor. Vi havde et opgør, der hvert fald var nødvendigt for mig, forklarer Carsten Bjørnlund, der voksede op forskellige steder på Sjælland og i København.

Seer og stjerneregn til Arvingerne

I dag bor den 40-årige skuespiller i København, hvor han deler sønnerne Bertram og Vilfred på henholdsvis ti og fem år med deres mor, skuespilleren Signe Skov, som han er skilt fra.

I familielivet er nøgleordet for ham ærlighed:

Mikkel Boe Følsgaard: Blevet far
- Selvfølgelig tænker jeg over det mellem mig og min mor i relation til opdragelsen af mine egne børn. Jeg vil selvfølgelig nødig havne i samme situation med dem, som jeg gjorde med hende. Men det er svært, hvad man præcis skal gøre, for ikke at havne der. Det eneste, jeg kan gøre, som forælder, er at være så ærlig og oprigtig, som jeg nu kan være. Og være et ordentligt menneske med alt, hvad det indebærer. For det indebærer ikke kun at være en glad julegris. Ærlighed er nok det, jeg vægter allerhøjest i det forhold. Alle forældre gør vel deres bedste med det, de har, men nogen gange er det ikke godt nok, og når man så bliver gjort opmærksom på det, så handler det om at gå igennem det og tilgive det, lyder det Carsten Bjørnlund.


Sponsoreret indhold