Nyheder14. november 2016

Caroline Fleming: Sådan kan slottet reddes

Valdemar Slot på Tåsinge styrt bløder, og baronessens eksmand kan gå hen og blive den helt store redningsmand.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-78402.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Der er ingen tvivl om, at Valdemar Slot ikke længere kører som en velsmurt maskine, men derimod med et kæmpe underskud i kassen.

Personligt har Caroline Fleming ikke noget at bekymre sig om.

Hun har nemlig to børn med stenrige Rory Fleming samt en søn med den ligeledes velhavende fodboldspiller Nicklas Bendtner, og for tre år siden spenderede hun over 60 millioner kr. på at købe to rækkehuse i et af Londons mere mondæne områder.

Boligerne i den britiske hovedstad blev lagt sammen, og med hjælp fra en indretningsarkitekt blev de forvandlet til et hjem, der på lækkerhedsskalaen – bortset fra størrelsen – kan matche Valdemars Slot.

Valdemars Slots redning kan blive, at Rory Fleming – Carolines eksmand – formentlig er klar til at diske op med en ordentlig portion penge for at sikre slottets overlevelse, samt at hans og Carolines 12-årige søn Alexander en dag kan kalde sig godsejer. Så sikres søn såvel som datter, da TV-baronessen tidligere investerede i en slotslignende ejendom til datteren Josephine i Hellerup til den nette sum af 26,5 millioner kroner.

Sponsoreret indhold