Nyheder14. februar 2016

Caroline Fleming kan ikke genkende sig selv

Caroline Fleming kan ikke altid genkende virkeligheden, når hun ser sig selv i "Ladies of London". De twister det til noget andet!
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/caroline_fleming_foto_rieck.jpg
 Foto: Mikael Rieck

De sidste uger har man kunnet følge Caroline Flemings liv i "Ladies of London" på TV3.

Her er baronessen fået kritik for at gøre sig selv lidt mere royal, end hun egentlig er. Nu fortæller Caroline, hvordan hun selv opfatter sammenklipningen af programmerne.

- Det har været en mærkelig oplevelse. Det er simpelthen så mærkeligt, når man ser, hvordan kreativitet kan udvikle tingene, og man kan tage en virkelighed og twiste den til noget helt andet, som faktisk slet ikke skete. Men det tror jeg også, man som seer kan gennemskue, siger Caroline Fleming til SE og HØR.

Hun har også eksempler på, hvornår hun ikke synes, at tingene bliver fremstillet, som de er foregået.

- Jeg kan give et eksempel på en scene, hvor der er en diskussion mellem to piger. Så kommer mit ansigt ind, som en kigger. Men jeg var der slet ikke den dag. Og det er på den måde, jeg mener, de kan være vildt kreative, for man kan tage dig fra en dag og så putte dig ind i en scene fra en anden dag, afslører Caroline Fleming.

Hun tager det dog ikke så tungt.

- Reality-TV er reality-TV, og det må man jo tage med et gran salt, siger Caroline Fleming.

Og selvom hun ikke altid kan genkende sig selv i programmerne, så fortryder hun ikke sin deltagelse.

- Det har gjort, at jeg er gået i gang med at skrive min første engelske kogebog. Så der er også kommet nogle gode ting ud af det her, vurderer Caroline Fleming, som udgiver en dansk kogebog til marts.

[node:aller-related-content]

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer.png
 mit se og hør

Sponsoreret indhold