Nyheder3. oktober 2016

SE ALLE BILLEDERNE: Bendtners nye babe

Smuk model ved Nicklas Bendtners side til Justin Bieber-koncerten i Parken
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bendtner_2.jpg
 Foto: All Over Press)

Havde det været en dårlig b-film, kunne der være lagt op til lidt af et trekantsdrama, da de kendte søndag aften kom på den røde løber forud for Justin Bieber-koncerten i Parken.

Det tidligere kærestepar Julie Zangenberg og Nicklas Bendtner kom begge til koncerten med den 22-årige canadiske sanger.

Men hvor Julie Zangenberg kom alene, havde Nicklas Bendtner kvindeligt selskab.

Og det var smukt selskab, den langlemmede angriber var i.

En smuk brunette, der smilede væsentligt mere end den danske Nottingham Forest-angriber.

Hun er model og hedder Ana Carolina Jorge.

Hun var ved ankomsten i ly for regnen under en paraply fra Hotel d'Angleterre, så hun har angiveligt hygget sig med Nicklas Bendtner på hotellet forud for koncerten.

Ana er i stald hos Unique Models og har blandt andet lavet en række undertøjsbilleder.

Du kan se prøver på Anas evner som model her.

Hun er 174 centimeter høj og har grøn/brune øjne.

Bendtner ville ikke svare på spørgsmål om den nye kvinde i sit liv, men det var tydeligt, at han var glad for hende, og han havde et fast greb i hendes hånd hele vejen op til parrets pladser på Stadion.

Ana er fra Brasilien, men har hele verden som sin arbejdsplads.

Ifølge hendes Facebookprofil bor hun netop i Milano i Italien, men har tidligere boet i Miami, New York City og København.

Det var forelskelse, der i sin tid trak Ana til Danmark. Det fortalte hun i februar i et interview med pointsevenmach.com. - Efter to år i Miami flyttede jeg til New York City. Det var et stort skridt i min karriere, fordi der er så mange muligheder i New York. Dengang vidste jeg ikke, at kærlighed ville føre mig til et land, der hedder Danmark, og jeg vidste heller ikke, at jeg ville forelske mig i København, sagde Ana i februar. Hun har kun ros til overs for Danmark. - Danmark er et lille land fyldt med ekstraordinære, intelligente mennesker, der tror på lighed og frihed. Jeg elsker at være i et land, hvor alle har mulighed for at blive lige, hvad de vil, sagde Ana i februar, da hun stadig boede i København. Den mand, der i sin tid fik Ana til at flytte til Danmark, er hun tilsyneladende ikke sammen med længere, for nu er Bendtner den nye mand i Anas liv.

Nicklas Bendtner og Julie Zangenberg gik fra hinanden i april i år.

Parret havde da været sammen i fire et halvt år med en indlagt pause i 2014.

I august 2014 gik parret for første gang fra hinanden, men de fandt sammen igen ved nytårstid samme år.

Hvor længe Bendtner har set noget til smukke Ana er uvist.

Se stort galleri med Bendtner og hans nye babe, Julie Zangenberg, Rasmus Seebachs gravide kæreste, Julie Teglhus, og alle de andre kendisser, der strømmede til Justin Bieber-koncerten:

Rød løber ved Justin Bieber-koncert 03102016

Sponsoreret indhold