Nyheder30. september 2016

Se billedet: ”Beliebers” har siddet i kø siden onsdag – 5 dage før koncert

Justin Bieber er en populær herre – også blandt de danske tøser. En lille gruppe ”beliebers” har således siddet i kø til søndagens koncert siden onsdag
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/justin_bieber_stockholm.jpg
 (Foto: All Over)

Søndag indtager popfænomenet Justin Bieber Parken i København – og godt og vel 44.000 fans vil vrimle til koncertstedet for at skråle med på hits som ”Sorry”, ”Baby”, ”Love Yourself” og ”What Do You Mean”.

Men for en god håndfuld ”beliebers” har allerede taget hul på festlighederne. Eller de har hvert fald allerede nu slået lejr ude foran Parken for at sikre sig de bedste pladser, så de kan komme helt tæt på den 22-årige popcharmør.

Ifølge TV 2 Lorry er der nu omkring otte ”beliebers”, der har slået lejr ude foran Danmarks nationalstadium – og de forventningsfulde fans har faktisk ligget i telt her – i både regn og vind – siden onsdag morgen klokken 5.

En af pigerne er Linea Fabricius fra Amager. Hun fortæller til TV 2 Lorry, at de faktisk forsøgte at slå lejr allerede mandag morgen. Men på grund af fodboldkampen mellem FCK og Club Brügge bad sikkerhedspersonalet Line og de andre ”beliebers” om at vente med at slå lejr.

Først onsdag lykkedes det pigerne at komme på plads – og dermed være de første i kø til den længe ventede koncert.

- Det er megahyggeligt at vente her. Og så kommer der forældre og forsyner os med mad og drikke, siger Line og tilføjer, at de måske ikke behøves at ligge i telt helt til på søndag, når Justin Bieber indtager scenen i Parken:

- Sikkerhedschefen har været nede og sige, at de vil give os nogle armbånd, så vi har mulighed for at tage hjem og så komme igen på søndag.

Det er tredje gang, at Justin Bieber giver koncert i Danmark. Sidste gang var i 2013, hvor anmelderne ikke var helt begejstrede over det canadiske popfænomen.

Herunder kan du se billeder fra Justin Bieber-koncerten i Stockholm, der løb af stabelen for et par dage siden::

Justin Biebers koncert i Tele 2 Arena Stockholm, 29. september 2016

Sponsoreret indhold