Nyheder27. august 2016

Baronessen flytter fra manden

Caroline Flemings lillesøster Louise "Duddi" Iuel-Brockdorff Albinus bor nu i Danmark med parrets to børn. Hendes mand Nikolaj Albinus bliver i England
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bb-523548.jpg
 Foto: ALL OVER
Vi agter at blive i Danmark for evigt. Jeg har boet i udlandet i 15 år, min mand i 22 år, så vi har udlevet vores udlandseventyr.
Duddi Albinus – født baronesse Louise Iuel-Brockdorff – er sammen med sine børn, snart seksårige Marie-Louise og fire-årige Elisabeth Rose, flyttet til Danmark.
– Marie-Louise skal begynde i 0. klasse, og vi ønsker at give hende den stabilitet, som det er, at hun starter samtidig med sine klassekammerater i en dansk skole, fortæller 37-årige Duddi, som har købt en helt ny villa i Charlottenlund. Pris: 16 millioner kr. Hjemmegående husmor Duddis mand og børnenes far, den 45-årige finansmand Nikolaj Albinus, bliver boende i London.
https://imgix.seoghoer.dk/bb-433866.jpg
 Foto: ALL OVER
Der er næsten fire års forskel på søstrene fra Valdemars Slot. 40-årige Caroline er både den ældste og den største. (Foto: ALL OVER) – Det gør han af hensyn til sit firma derovre. Men han pendler mellem Danmark og England flere gange om ugen, så han kan være sammen med børnene, fortæller Duddi, som er hjemmegående husmor.
Til trods for at Duddi og hendes mand fremover har adresse i hvert sit land, så er der ikke tale om, at parret skal skilles. – Nej, nej, slet ikke – vi er lykkeligt gift. Jeg flytter tilbage til Danmark med børnene, fordi vi synes, det er det rigtige tidspunkt med hensyn til skolestart, og fordi vi synes, at de i deres opvækst skal have den samme danske påvirkning, som vi selv har haft, siger Duddi.
Med flytningen til Danmark kommer Duddi til at se mindre til storesøster Caroline, som bliver boende i London. – Det ville da være dejligt, hvis Caro også flyttede til Danmark, men det har jeg ikke hørt, at hun gør. Men heldigvis tager det kun halvanden time at flyve fra København til London. Venner med Mary og Frederik Ligesom storesøster Caroline Fleming til-hører Duddi og hendes mand Nikolaj Albinus kronprinsparrets inderkreds. Da Duddi og Nikolaj i 2009 blev gift på Valdemars Slot på Tåsinge, var Mary og Frederik sammen med prinsesse Benedikte blandt gæsterne.
https://imgix.seoghoer.dk/caroline1.jpg
 Foto: Mikael Rieck
Duddi og børnene er flyttet ind i dette nye Charlottenlund-palæ, som har kostet den hjemmegående husmor 16 mio. kr. (Foto: MIKAEL RIECK) Omvendt deltog Duddi og Nikolaj Albinus i 2011 i dåben af kronprinsparrets tvillinger Vincent og Josephine. Ekskonen død af kræft For få uger siden mistede Nikolaj Albinus sin ekskone Christina Knudsen. Hun døde af kræft, kun 47 år gammel.
Hun var datter af Kiki Tholstrup, som er gift med James Bond-stjernen Roger Moore. Efter skilsmissen fra Nikolaj Albinus dannede Christina Knudsen en overgang par med med den berygtede mangemilliardær Janus Friis, som opfandt teletjenesten Skype, og som nu bombarderer ekskæresten Aura Dione med sagsanlæg.

Sponsoreret indhold