Nyheder20. september 2017

Bamse vender tilbage

Nu kommer der en TV-film om Bamse og alle hans venner
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/udklip_101.jpg
 Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen

Bamse går til filmen. Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Den store gule bamse i de røde gummistøvler får nemlig sin egen TV-film.

- For mange af os har Bamse jo været med til at forme, inspirere og underholde i vores egen barndom, og flere af os har også set vores egne børns store glæde ved Bamses unikke fortællinger. På Ramasjang er vi derfor enormt stolte, begejstrede og rimelig starstrucked over, at Bamse, Kylling og resten af det originale hold vil skabe denne nye tv-film, fortæller Pelle Møller, der er redaktør på Ramasjang, til DR.

Det er 35 år siden, at Bamse for første gang optrådte på de danske TV-skærme. Men der har ikke været nye optagelser med Bamse siden 2009.

I den nye TV-film møder man også to nye figurer, Pandekagekonen og Danse-Alfen.

Katrine Hauch-Fausbøll, der er instruktør og manuskriptforfatter på TV-filmen, glæder sig til igen at arbejde med Bamse.

- Jeg har arbejdet med Bamse i 35 år, og det er første gang, Bamse ikke følges med sine to bedste venner Kylling og Ælling ud på en farefuld færd. Og det er både anderledes for dem og for mig. Men det er utroligt interessant og sjovt, at lade Bamse gå ud i den store verden, og at bringe de to nye figurer ind i Bamses univers, fortæller hun til DR.

TV-filmen "Bamse møder den store verden" får premiere på DR Ramasjang til december.

Sponsoreret indhold