Nyheder24. oktober 2016

Bagdelsbaben Claudia er blevet single

Den veldrejede Paparazzi-darling Claudia Romani er blevet single. Og hendes næste kæreste skal helst være dansk
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/claudia_culo.jpg
 Foto: Ugo Lora, www.uloraphotography.com

Det er ikke ligefrem, fordi det skorter på tilbud for den lækre italienske bikinimodel Claudia Romani. Men mens den i Miami residerende skønhed i de seneste seks år har været i et forhold med en fyrig fransk surferdude, så er hun nu blevet single og kan derfor begynde at overveje, om en af hendes flere hundredetusinde beundrere på Instagram skal have en chance.

- Det er halvanden måned siden, vi slog op. Og det er både godt og skidt. For det er bedre at være single end at være i et dårligt forhold.

- Man siger, at modsætninger tiltrækkes, men vi var ganske enkelt for forskellige. Han er en sportsfyr, der surfer hele tiden og ikke kan gøre vilde ting nok, mens jeg er en bypige, der godt kan lide tryghed. Jeg går ikke ret meget ud. Jeg er meget en hjemmeperson, siger 34-årige Claudia Romani med fræk italiensk accent til SE og HØR.

https://imgix.seoghoer.dk/claudia_single.jpg
 Privatfoto

Claudia har boet flere år i Danmark, hvor hun blandt andet opnåede at blive Årets Side 9-pige i Ekstra Bladet og komme på mandemagasinet FHMs liste over de mest sexede kvinder i verden. Og hun er mere end åben over for tanken om at møde en dansk mand.

- Jeg vil møde en, der er pålidelig og sjov. Og danske mænd er i modsætning til mændene i Miami og Italien meget mere til at stole på, bedyrer Claudia.

- Jeg tog til Danmark, fordi jeg ville møde en flot dansk fyr med blå øjne, men det blev aldrig sådan, siger Claudia, der endnu har til gode at blive kærester med en rigtig skandinav.

- En ting er, hvad man kigger efter - og en anden, hvad der faktisk sker, ler Claudia.

[node:aller-related-content]

Italienerinden der i øvrigt er glødende vegetar og vild med katte, nyder særligt stor opmærksomhed for sin indbydende italienske bagdel, der bliver holdt flittigt ved lige med masser af squats, hård træning og lange gåture.

Find et lækkert catsuit her

https://imgix.seoghoer.dk/img_5860.png
 Privatfoto

Claudia er lige nu i hjembyen L’Aquila, men du skal skynde dig, hvis hun ikke skal glide ud af hænderne på dig. For om få dage går turen tilbage til Miami og Halloween.

- Jeg har været udklædt i de seneste syv år, og det glæder jeg mig til igen. Jeg ved endnu ikke, hvad jeg skal være, men der er en kæmpe udklædningsbutik i Miami, hvor jeg finder noget meget frækt.

- Jeg forestiller mig i hvert fald, at det bliver noget gennemsigtigt.

https://imgix.seoghoer.dk/img_6263.jpg
 Privatfoto

- I Miami går vi nemlig ikke så meget op i det uhyggelige Halloween-tema. Vi vil bare være sexede, griner Claudia, der kun engang imellem er tilbage i Danmark, men ellers holder sine danske forbindelser ved lige med blandt andre hendes gravide veninde Stine Kronborg.

Find frække kostumer her

Til fodboldinteresserede kan det desuden oplyses, at Claudia Romani er uddannet fodbolddommer og i teorien har licens til at dømme i den italienske Serie A.

Se flere billeder af baben i galleriet herunder:

Paparazzi-darling Claudia Romani (billeder af hende)

Sponsoreret indhold