Nyheder27. august 2016

”Anden”: Undskyld jeg ikke pisser i din morgenmad

Komikeren føler intet behov for at være på hele tiden
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/musik/januar/andendaarliganmeld2010-jpg.jpg
 Foto: All Over

Anders ”Anden” Matthesen har premiere på sit nye onemanshow ”Shhh” 2. september. Der er gået tre år siden hans seneste onemanshow. Mange af ”Andens” kollegaer er langt mere produktive, men selv føler han intet behov for at præsentere noget nyt hele tiden.

- Folk siger, dine kollegaer kommer med noget hver dag, hvor jeg siger: ”Jamen, jeg arbejder! Og så kommer jeg med noget! Og så må du ellers have mig undskyldt for, at jeg ikke sidder og pisser i din morgenmad hele tiden for at vise, jeg er her.” Jeg tager det her seriøst. Jeg går ind i et rum og bliver der, til jeg har noget relevant at sige, siger Anders Matthesen til Ekstra Bladet.

”Shhh” handler om al det støj, der omgiver den anmelderroste komiker. Selvom næsten alt han rører ved, bliver til guld, tager den 41-årige familiefar kritik meget nært, og går ofte i dialog med sine kritikere.

- Jeg er afhængig af støj og drama, og hvis man laver ringe i mit vand så er jeg ikke større, end jeg tænker, det skal fandme være løgn, lyder det fra Anders Matthesen, der har den femårige søn Spencer sammen med sin kone og manager, Cemille Rosenberg.

https://imgix.seoghoer.dk/anders_-_shhh-page-0.jpg

Sponsoreret indhold