Nyheder23. maj 2016

Alexandras gældskaret

Grevinde Alexandra har lånt kæmpebeløb til køb af ny bil
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-00476.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Martin Jørgensen er ikke længere en daglig belastning for Alexandras økonomi.
Alligevel er grevindens pengepung ikke større, end at hun var nødt til at låne knap en halv million kr., da hendes kun to år gamle Audi Cabriolet skulle skiftes ud med en nyere model.
Det fremgår af et opslag i det offentlige register Bilbogen. Danske Leasing, som formidler billån, fik i januar tinglyst, at grevinde Alexandra skylder dem 489.143 kr.
Firmaet oplyser, at det er muligt at låne op til 80 procent af bilens pris.
https://imgix.seoghoer.dk/20160511_wen_-_alex_6.jpg
 foto: Kaspar Wenstrup
Alexandras Audi er så ny, at hun endnu ikke har fundet knappen, der kan hæve førersædet. Trods dårlige udsigtsforhold lykkedes det grevinden at køre Felix i skole.Det betyder, at grevinden selv betalte mindst 122.000 kr., da hun hentede bilen. (Foto: Kaspar Wenstrup) Det betyder, at grevinden selv skaffede mindst 122.000 kr., da hun hentede bilen.
Ifølge bilbogen forrentes Alexandras lån med 1,75 procent. Martin mangler kroner Alex er ikke alene om at låne til luksus. SE og HØR kunne forleden afsløre, at eksen Martin Jørgensens Mercedes er pantsat på grund af en gæld på over 800.000 kr. Penge, som Martin i Retten på Frederiksberg erklærede, at han ikke kunne betale.
Efter købet af sin nye Audi har grevinde Alexandra solgt villaen på Svanemøllevej for et tocifret millionbeløb – og derfor har hun i dag penge til at indfri billånet. Alexandras nye køretøj er af typen A4 Avant 2,0 TFSI, som har syv gear og yder 190 hestekræfter.

Sponsoreret indhold