Nyheder22. august 2016

Alex flirter på åben gade

Grevinden strålede af glæde, da hun sidste weekend teenageflirtede sig gennem Københavns gader med en ung herre i hånden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-02913.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)
I næste måned er det et år siden, den tidligere prinsesse sparkede Martin Jørgensen ud af deres fælles villa og tog hul på tilværelsen som single og enlig mor. Men nu ser det ud til, at den 52-årige grevinde har genfundet glæden ved mandligt selskab.
Lørdag aften i sidste weekend blev den livlige singlekvinde set hånd i hånd med den 35-årige amerikanske professor James R. Lee på gaden i centrum af København. Meget gode venner De to er tidligere blevet set flirte med hinanden på københavnske inrestauranter. Turtelduerne har da også kendt hinanden i mange år, fortæller James R. Lee, da SE og HØR snakker med ham, og han grinende afkræfter, at han skulle være Alexandras nye kæreste. – Nej, desværre ikke. Jeg er beæret og smigret over, at I ser det som en mulighed. Hun er en af mine kæreste venner. Men der er desværre ikke noget i det. Vi er bare meget gode venner. Jeg er ikke sikker på, at hun ville være glad for den mulighed, klukker den sympatiske forretningsmand.
Men selv om hr. Lee ikke tror, grevinde Alexandra har lyst til at se ham som sin nye mand, var luften i den grad tyk af flirt, da de to gode venner sidste weekend slentrede rundt i København på vej ud for at spise middag. Parret kyssede flere gange og holdt kærligt om hinanden, fortæller en kilde til SE og HØR. Tæt på hinanden For nylig rykkede Alexandra og hendes to prinser, Nikolai og Felix, ud af deres palæ på Svane-møllevej nord for København. I stedet flyttede den enlige mor med sine sønner ind i en 301 kvadratmeter stor lejet herskabs-lejlighed i centrum af byen.
Her er grevinden i gåafstand til James R. Lee, når han er i København på sit danske kontor, hvor han har en afdeling af sit firma Lee & Partners, der blandt andet rådgiver regeringer og firmaer om udviklingsstrategi. Alexandras amerikanske flirt elsker København og besøger ofte byen og sine venner der, fortæller han. – Jeg synes, det er dejligt, at jeg har mange skønne venner, som vil ud at spise med mig. Men nej, jeg har ikke fået en kæreste. Jeg tror, det kommer, når man mindst venter det, har Alex tidligere sagt til SE og HØR.
– Vi har generelt ikke nogen kommentarer til grevinde Alexandras privatliv, lyder det desuden fra singlegrevindens privatsekretær.
https://imgix.seoghoer.dk/img_4893_0.jpg
 (Foto: Privat)
Lørdag aften i sidste uge luftede Alex sin flirt, JamesR. Lee, på gaden i København. (Foto: Privat)
https://imgix.seoghoer.dk/jameslee_web.jpg
 Cain Global Partners
James R. Lee, der har boet i både USA og Kina, blev allerede som 13-årig uddannet fra US Army and Navy Academy. Som 19-årig startede han firmaet Lee & Partners, der bl.a. har kontor i København. (Foto: Cain Global Partners)

Sponsoreret indhold