Nyheder2. juni 2015

Ærlig Linda P om skilsmisse: Jeg var utro

Sandheden bag komikerens pludselige skilsmisse fra Melissa Nicolajsen kom frem for rullende skærm, hvor ekskonen fik lov til at rase ud
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/linda_p_kaspar_wenstrup.jpg
 Kaspar Wenstrup

Det kan være svært at komme sig over et så stort svigt, som utroskab er.

Netop det kan Linda P’s ekskone Melissa Nicolajsen skrive under på. For to år siden kuldsejlede det blot et år gamle ægteskab mellem de to, efter at Linda P havde været sammen med en anden.

Melissa flyttede fra komikeren, og siden har stemningen været anstrengt imellem de to damer. Det afslørede Linda P forleden i sit program ”Det alt for store Linda P show”. Her havde hun opfordret seerne til at skrive ind, hvis de havde en undskyldning, som de manglede at give. Og det fik ekskonen til tasterne. Hun savnede nemlig en undskyldning fra Linda P, efter at komikerens hyrdetimer med en anden kvinde smadrede deres lykke.

I stedet for en undskyldning tilbød Linda P sin ekskone at få hævn.

[node:aller-related-content]

Og selv om Melissa havde lyst til at skyde sin utro eks med et rigtigt gevær, måtte hun ”nøjes” med at gå amok med et paintballgevær og et smørret smil.

– For satan, hvor gjorde det ondt, sagde Linda P, efter at hun havde lagt krop til sin ekskones bitre hævn for rullende kamera i et minut.

Det er ikke den eneste gang, at Melissa har forsøgt at få afløb for sine frustrationer i forbindelse med Lindas utroskab. For to år siden skrev hun en sang om det frygtelige svigt.

– Det har været en god måde at bearbejde tingene. Det gjorde nemlig utrolig ondt, da jeg fandt ud af, at Linda havde været mig utro, sagde Melissa dengang til BT.

Nu skulle luften imellem de to så være renset én gang for alle.

Sponsoreret indhold