Nyheder4. maj 2016

Adele brillerede – men glemte teksten til sit største hit

Adele optrådte i går aftes foran et begejstret publikum i Forum – og hun har høstet den ene positive anmeldelse efter den anden. Også selv om hun glemte teksten til sit vel nok største hit, ’Rolling in the Deep’
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/adele_3.jpg
 (Foto: All Over)

Billetterne blev revet væk på under en halv time. I går aftes kulminerede det hele så, da 27-årige Adele tryllebandt et begejstret publikum i Forum.

Den 27-årige ”Hello”-hitmager imponerede de fleste anmeldere – også selv om hun undervejs i sin koncert glemte sangteksten til sit vel nok største hit, ’Rolling in the Deep’.

Koncerten var lige ved at gå på hæld, da Adele snublede over ordene til sin sang.

- Det er en af mine største sange, og så glemmer jeg ordene, grinte Adele fra scenen, skriver Ekstra Bladet.

Og så måtte sangerinden ellers begynde forfra.

Den lille smutter var dog ikke noget, der afholdt anmelderne fra at finde de store ord frem.

Under overskriften ”Enestående Adele: Lagde Forum ned” skrev BTs anmelder, at ”Adele snakker fanden et øre af, alligevel var tirsdagens koncert i Forum en storladen oplevelse. Adeles sang og personlighed er enestående”.

- Adele har det hele i sig, gudinde, rejekælling og alt i mellem. Med sin sang og sine hænder, der konstant maler usynlige billeder luften, er hun en menneskeliggørelse af musikkens kraft, skrev BTs anmelder Jan Eriksen, der belønnede den 27-årige sanger med toppoint, fem stjerner.

Politikens anmelder hev fem ud af seks stjerner op af lommen. Under overskriften ”Snakkechatollet Adele snoede Forum om sin lillefinger” roste Politikens anmelder sangerinden for hendes evne til at være sjov og seriøs på samme tid.

- Lyden var god, stemmen sublim, showet classy og Adele utroligt elskelig med anekdoter om hotdogs på Hovedbanen og tæt kontakt med publikum.

Knap så imponeret var Ekstra Bladets Thomas Treo, der mente, at sangerinden simpelthen brugte for lang tid på at snakke under koncerten. Ekstra Bladets anmelder gav tre ud af seks stjerner, og under overskriften ”Gakket Adele: Knap så fed i Forum” skrev han:

- Adele har ikke mistet jordforbindelsen bare fordi, hun er musikverdenens suverænt bedst sælgende stjerne de senere år. Det understregede hun tilsat kæk charme og løssluppen selvironi under en ganske underholdende, men også ekstremt usammenhængende optræden i Forum.

- Englænderen, der fylder 28 torsdag, sang stort set perfekt med imponerende kraft, kontrol og indlevelse. Hun brugte dog desværre også stemmen til ustandseligt at rable løs om alt og intet. Mest det sidste.

Adele optræder i aften i Boxen i Herning. Også denne koncert blev udsolgt på kort tid.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_60.png

Sponsoreret indhold