Nyheder24. juni 2016

5 friske: Sinead O'Connor igen selvmordstruet

Mie Moltke: Svært at blive skilt, Amin Jensen topper igen......
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sinead-oconnor.jpg
 Foto:All Over Press)

1. Sinead O’Connor igen selvmordstruet

Politiet i den amerikanske storby Chicago er lige nu på ekstra udkig efter sangerinden Sinead O’Connor, der igen frygtes at ville tage sit eget liv.

Ifølge TMZ har hun kontaktet sin familie og truet med at hoppe i døden fra en af Chicagos broer.

Sinead O'Connor har kæmpet med depression de senere år, og det er kun en måned siden, at hendes familie frygtede, at hun ville tage sit eget liv. Hun blev dog fundet i god behold på et hotel i Chicago.

Læs hele historien her.

2. Mie Moltke: - Det er svært at blive skilt

Selv om Mie Moltke er overbevist om, at det var rigtigt at lade sig skille fra Lai Yde sidste år, så har det ikke været uden omkostninger. - Det er en illusion at sige, det er nemt at være skilt, siger Mie Molkte. Det gør det ikke nemmere, at parret har den fireårige søn, Mio, sammen. Læs mere om, hvordan parret håndterer skilsmissen her. 3. Amin Jensen på toppen igen. Komikeren Amin Jensen lavede sidste år igen gode penge, selv om han mest lod sig høre i forbindelse med sin deltagelse i 'Jeg er en celebrity - få mig væk herfra' på TV3. Således tredoblede han indtjeningen i sit selskab. Læs her, hvor meget Amin Jensen tjente i 2015. 4. Kronprins Frederik elsker køllen Lige som så mange andre med god tid og folk til at tage sig af dagligdagens banaliteter er kronprins Frederik bidt af en gal golfkølle. Han er vild med spillet, hvor det gælder om at få den lille hvide golfbold i hul i færrest mulige slag. Hør kronprinsen fortælle om sin passion for golf her. 5. Geggo hylder Mopper Ingen, der har set 'Familien fra Bryggen', er i tvivl om, at Geggo elsker sin mormor, Mopper, meget højt. Og når kærligheden er så stor, må man finde en helt speciel måde at give udtryk for den. Og Geggo, der blev mor til lille Alba tidligere i år, har fundet ud af, hvordan hun bedst hylder Mopper. Læs her, hvad den friske Brygge-pige har fundet på.

Sponsoreret indhold