Nyheder8. november 2017

12 vilde og mærkværdige facts om Den store bagedyst

Der sker mange ting i Den store bagedyst både foran og bagved kameraet – og mange ting er du sikkert slet ikke klar over. Vidste du for eksempel, at hver deltager får psykologhjælp undervejs – og at der ikke er varmt vand i hanerne? Se listen med 12 vilde og mærkværdige facts om vores yndlingsprogram lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dr-0243971.jpg
 Foto: DR

De laver sprøde kager, søde kager – og kæmper for at få fondaten til at lykkes. De sveder, de går i panik, de græder, de jubler – og de finpudser deres fortryllende kager.

Med andre ord sidder følelserne helt ude på tøjet, når deltagerne i Den store bagedyst forsøger at jonglere med mel, æg og sukker. Og resultatet er ikke til at tage fejl af: Danskerne elsker Den store bagedyst.

Men der sker faktisk mange ting i Den store bagedyst både foran og bagved kameraet, som du formentlig slet ikke anede.

Vidste du for eksempel, at hver deltager får psykologhjælp undervejs – og at der ikke er varmt vand i hanerne?

SE og HØR har herunder samlet 12 vilde og mærkværdige facts om vores yndlingsprogram. Og vi er ret sikre på, at der er flere ting på listen, som du ikke var klar over!

At Den store bagedyst er fyldt med drama og følelser, har vi allerede set i denne sæson, hvor der flere gange er blevet grædt salte tårer. Og i sidste uges program var der endda drama bag kameraet, da en del af Antons desserttallerken ved et uheld havnede i skraldespanden.

Antons dessert med matcha-te, limecurd og granatæble-sorbet skulle have været serveret med en is, men amatørbagerens anretning blev ikke som planlagt. - Ved en fejl blev Antons is - som skulle have været serveret sammen med desserten - desværre smidt ud under DRs rengøring af køkkenerne, skrev DR på deres hjemmeside. DR forsikrede dog, at fejlen ikke er gået udover dommernes bedømmelse af Antons dessert.

- Dommerne havde undervejs i bagningen smagt Antons is, og havde derfor alle elementer af hans dessert med i deres bedømmelse. Men smagningen af isen blev desværre ikke en del af det, der kunne vises i programmet, oplyser DR yderligere.

Du kan se alle de sjove Den store bagedyst-facts herunder:

Sjove facts om Den store bagedyst

Kilde: DR

Sponsoreret indhold