Det frække16. maj 2016

Fire tip til at undersøge dit Tinder-match før I mødes

Er han prinsen på den hvide hest, eller er han lige blevet lukket af fra Vester Fængsel?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tinder_utro_0.jpg
 Foto: All Over

Okay så. I har et match på Tinder. Han ser godt ud, og der er umiddelbart intet ved hans billeder, der sender signaler om, at du har at gøre med en potentiel øksemorder, voldtægtsforbryder eller en fyr, der fremstiller klyngebomber eller uddeler parkeringsbøder for Europark.

Og da du ikke har meget andet end et navn og en alder at gå efter, kan det være noget af en udfordring at finde ud af mere om matchet end det, han selv skriver. Og du kan endda ikke være sikker på hverken navn eller alder.

Du har dog nogle muligheder, hvis ellers du ønsker at researche lidt mere på ham. For det kan jo også være, at du opdager andre ting såsom uventede børn eller måske endda en kone.

[node:aller-related-content]

Og det giver næsten sig selv, at det, du primært leder efter, er et efternavn. Derefter et årstal og et eventuelt navn på fyrens uddannelsesinstitution. For om man bruger meget af sin energi på overvågningskonspiratrionsteorier eller ej, så skal man ikke tage fejl. Der er med garanti masser af elektroniske fodspor derude. Man skal bare lede grundigt nok.

Du kan også bare lede efter lækkert legetøj her.

Her er nogle tips fra Tinder-brugere til sitet ProPublica.

  1. Googles Reverse Image Search

Gå ind på Google og klik på kameraet i søgefeltet. Derefter uploader du et billede af fyren, hvorefter søgemaskinen søger overalt på det der internet. Det samme kan du gøre på TinEye.com, der dog ikke leder efter personen på billedet. Det handler udelukkende om det konkrete billede.

Googles billedsøgning skal dog foretages fra en computer, mens Tinder er på telefonen. Så du skal for eksempel tage et screenshot og foretage søgningen med dette lille værktøj https://ctrlq.org/google/images/.

  1. Linkedin
    Det er et uhyre populært middel til at blive klogere på den potentielle date. Man kan jo være så heldig, at matchet har angivet en virksomhed, og med Linkedin skal du gå ind i under avanceret søgning og prøve dig frem med et fornavn samt tidligere firma eller branche. Måske er fyren slet ikke børnelæge eller arving til Legoimperiet. Du kan også bare søge på ’site:lego’ og så fornavnet på fyren og se, hvad der dukker op udelukkende på dette konkrete site.
  2. FacebookDu kan også være så heldig (eller uheldig), at Tinder fortæller dig, om I har fællesbekendte på Facebook. Der kan du så gøre din research helt analogt og ringe til vennen og spørge. Om ikke andet bekræfter det med stor sandsynlighed, at profilen ikke er fake.

Hvis han er fake så fornøj i stedet dig selv her med disse frække vibratorer.

  1. Chatten

Herfra gælder det gode, gammeldags detektivevner. Spørg ind til job, firma, uddannelse etc. og få eventuelt et telefonnummer. Det er forhåbentlig ikke til et taletidskort, og måske kan du finde det på 118.dk eller dgs.dk. Måske fortæller han om en nylig rejse til et specifikt sted, og så kan det være, at du kan finde ham på Instagram.

Sponsoreret indhold