Der er ikke noget at sige til, at Kristian Luc gerne ville have Rikke til at medvirke i hans musikvideo (Foto: Peter Grosen)


Se Rikke Gøransson i fræk video

Den lækre "Paradise Hotel"-værtinde danser med sine kollegaer

Af Christina Nyvang AndersenMandag 16. december 2013 15:35
SEOGHØR.DK

 

Når Paradise Hotel i det nye år toner frem på skærmen, kan du endnu engang følge med bag kameraerne i "Paradise After Dark" på TV3.dk.

Denne gang tager en ny, flot fyr over for den tidligere vært Jeppe Voldum. Det er den mørklødede charmør og musiker Kristian Luc, der for ti år siden var vært på musikprogrammet "Boogie" på DR.

Se, hvad den lækre fyr siger til sit nye job

Men Kristian Luc har ikke kun haft travlt med at lave TV, mens han de sidste to måneder har været i Mexico for at optage Paradise After Dark. Han har også haft tid til at indspille en musikvideo til sin små-klamme sang ”Nail Clipper”, der i alt sin enkelthed handler om at få ”pussy juice” under neglene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Videoen er optaget på det hotel, TV-holdet bor på, når de filmer Paradise Hotel, og derfor har den smukke Paradise-værtinde Rikke Gøransson også en birolle i videoen, hvor hun danser sammen med sine kollegaer til en strandfest.

Se Rikke Gøransson uden BH 

Det var blandt kollegaerne, at den lækre værtinde for to år siden mødte sin sidste kæreste.

- Jeg mødte en fyr, der hed Mathias sidste år. Han arbejdede på produktionen. Så det startede der. Han laver lys derhjemme og er taget med herned som rekvisitør, fordi han også har et talent for det, fortalte Rikke sidste år til SE og HØR.
Men nu kan mændene glæde sig over, at skønheden igen er tilbage på single-markedet.

Her er Rikkes ekskæreste"