Julie Lyck Møller elsker at få lavet billeder med sine nye bryster. Se mere her - og i ugens SE og HØR (Foto: SamsoePhotography.com)


'For lækker til love': Nye og større bryster

22-årige Julie Lyck Møller elsker sine babelutter

Af Henrik NielsenFredag 13. april 2012 15:26
SEOGHØR.DK

Hun er ret glad for sine smukke bryster, men selv om kavalergangen bliver vist med stolthed, så er 22-årige Julie Lyck Møller alligevel ikke den som bare smider tøjet.

- Jeg er lidt  blufærdig og viser ikke bare det hele frem. Men jeg er stolt af mine nye bryster og skal bare være så nedringet som muligt, griner den labre pige til seoghør.dk.

Læs også: Nøgen brud

Artiklen fortsætter under annoncen
Julie har tidligere medvirket i 'Paradise Hotel', men forsøger nu at finde den helt rigtige fyr i 'For  lækker til love'.

Læs også: Laber single

Samtidig er barmen vokset fra en lille A-skål til en velvoksen størrelse D eller E.

- Man bliver nok ikke lykkeligere  af større bryster, men de har helt sikkert givet mig et meget bedre selvværd. Jeg er stolt af min krop,
og brysterne er simpelthen prikken over i’et, smiler  den smukke pige.

Læs også: Fræk tattoo

Håbefulde ungersvende skal dog ikke satse på bare sådan lige at hive godten med hjem til en gang lagengymnastik.

- Jeg knalder ikke første gang.  En piges krop er det dyrebareste,  hun har, og han skal ikke have hele pakken med det samme, fastholder hun.

Se meget mere af den smukke pige i ugens SE og HØR.

.
For et halvt år siden hostede Julie op med 35.000 kroner på Nygart Privathospital, og fik 325 ekstra milliliter i hver side. Det  har hun ikke fortrudt et sekund (Foto: SamsoePhotography.com)"