Mor er 70 år og far 77 år - det gør dem til verdens ældste forældre (Foto: Bulls)

En af tvillingerne er heldigvis en dreng, så nu kan forældrene trygt gå i graven (Foto: Bulls)


Verdens ældste forældre

Et par over 70 år har lige fået tvillinger

Af Kimmie PrützMandag 14. juli 2008 10:06
SEOGHØR.DK

Grænsen for, hvornår man er i den fødedygtige alder har fornylig rykket sig markant. 70-årige Omkari Panwar har netop født to små sunde tvillinger og er derfor verdens ældste mor.

Hendes mand er 77 år, men deres høje alder ville de ikke lade forhindre dem i at få deres største ønske opfyldt - at få en søn. Parret har i forvejen to voksne døtre og fire børnebørn, men det var ikke nok for de to indere. En arving skulle der til, før de kunne gå glade i graven.

Artiklen fortsætter under annoncen
Den møggamle nybagte far Charan Singh Panwar solgte sine bøfler, tog lån i sin jord, brugte hele sin livsopsparing og brugte løs af kreditkortene for at få råd til drømmen. Det kunne åbenbart betale sig, for fertilitetsbehandlingerne gav pote.

- I otte måneder var graviditeten hektisk og smertefuld. Men jeg har født før, så jeg vidste, hvad jeg skulle forvente. Nogen gange må man gå i gennem noget smertefuldt, for at opnå noget godt, siger verdens ældste mor.

Tvillingerne er født for tidligt ved et kejsersnit, men begge skulle være sunde og raske. Heldigvis er den ene en dreng, så parret har nu, endelig, fået sig en arving.

- Behandlingen kostede en formue, men at få en søn er det hele værd. Jeg kan dø som en glad mand og en stolt far.

"